Hasselnötscrunch och havssalt. Ta av kastrullen från plattan och rör ner smör, havssalt och choklad. Strö över ytterligare lite havssalt och hasselnötscrunchen (eller liknande)
Servera osten med marmeladen ochmandlarna. Häll i sockret, rör om och koka upp. Koka dem tillsammans med citronskal -saft och stjärnanis ca 15 min under lock
Häromveckan gjorde jag radiokaka med fikon och salta mandlar. Tillsätt rivet skal av en apelsin (jag tog bara en fjärdedels apelsin och då blev det en svag antydan till apelsinsmak)
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, och med lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
När jag sitter i bilen och kör bil här hemma på grusvägarna ser jag det ena perfekta stället efter det andra men sen när det väl är dags för att fotografera lite godsaker så hittar jag inget bra ställe alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.