Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt ochgoda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Hacka mandlarnaoch den mörka chokladen till småbitar med en kniv
Den här granolan med mörk choklad ochsaltamandlar blev förbannat god. Tvättmaskinen är överlägsen favorit, men ugnen, torktumlaren och micron fungerar de med
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Det här måste nästan vara det godaste jag någonsin bakat. Den är iaf definitivt den saftigaste, och måhända inte alltför nyttig, och trots att denhåller i evigheter i kylskåpet så varar den oftast inte särskilt länge
Recept ⁄ TillbehörExtra god syltad rödlök medchilioch peppar. Syltad rödlök är klar i kylen på en timme men jag tycker att den blir bättre och bättre och kulminerar vid dag två
Rör om då och då. Riv chokladen och rör ned i grytan. Bryn färs, lök och 3 vitlöksklyftor i olja. Tillsätt tomatpure, spiskummin, oregano ochchilipulver, fräs i 3 minuter. Tillsätt krossade tomater, buljongtärningar, sambal oelek, 1 tsk socker och lite salt, småkoka under lock i 20 minuter. Blanda sedan ner paprikorna och bönorna i grytan, småkoka i 10 minuter. Blanda yoghurten med 1 pressad vitlöksklyfta och lite salt
Dessa bitar är alldeles för godaoch du gör dem på egen risk. Perfekt är att köpa en påse med glöggmix på torkade tranbär och skalad mandel (finns på ICA) och hacka ner i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.