Knäck äggen och separera vitorna från gulorna och spara i separata skålar. Vispa äggvitorna med sockret, det ska bli hårt (skålen ska kunna vändas upp och ned utan att smeten faller)
Vitchokladmousse - perfekt som efterrätt efter en middag. 150 gram vit choklad. 150 gram vit choklad. Nu när helgen börjar närma sig tänkte jag passa på att dela med mig utav ett smarrigt recept som jag hittade här
Provade att göra vitchokladmousse med grädde och passionsfrukt idag. Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans med färska jordgubbar på sommaren
Mät sedan upp den vitachokladmoussen jämnt i alla glas. 150 g vit choklad, smält över vattenbad. Vitchokladmousse 150 g vit choklad, smält över vattenbad 1 ägg, uppvispat 2 dl grädde, vispad 1 dl kesella, 10 %
1150 g vit choklad. 1Receptet gäller för 8 glas 2 dl Arla® vispgrädde 150 g vit choklad 1 ägg 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg blandade färska bär t ex hallon eller blåbärGör så här Vispa grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.