Mitt bidrag till utveckling av orginalreceptet (som jag minns det) är att ha i en skvätt whiskey och hummerfond.Torsk med ajvar relish och räkor, 4 portioner
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
De fräscha räkorna bidrar med konsistens och rödlöken ger det där lilla extra bettet. Här serverar jag vällagad mat från grunden med endast MSC-märkt fisk, svenskt kött och fågel samt mycket ekologiskt och KRAV-märkt
Torskmedräkoroch citronsås. Visserligen har jag tokont i ryggen och är något sur över att åka på nåt sånt här nu när jag äntligen börjat komma igång med träningen igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.