Kör i båda i denna formen och så i med lite gräslök och lite annat gott. Servera med pressad potatis. såååå vips har ni en enkel och god fiskrätt som smakar ljuvligt
Lägg torskenoch löken i en ugnsform, krydda med salt och peppar. I originalreceptet ska det egentligen vara bacon men igår gjorde jag och Johan en egen variant med några mindre ändringar
Smöra en ugnssäker form. Rulla strömmingsfiléerna med skinnsidan utåt och lägg dem i formen. över lådan med lite folie om den börjar bli för mörk på ytan
Torsk är alltid lätt o gott. 2-3 rejäla torsk fileer. 2 msk smör. Efter 10 min har gått på potatisen så hettar du upp pannan o slänger i smöret. 2-3 rejäla torsk fileer. 2 msk smör
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Servera fisken medansjovissmöret, några räkor, hackad rödlök och pressad potatis. Här har du en saftig fin fisk som toppas med det nötiga varma smöret som smaksatts med ägg och den salta ansjovisen
Toppa med hackat ägg, handskalade räkor, riven pepparrotoch dill. Vi valde båda stekt torskmed skirat smör, hackat ägg, riven pepparrot, handskalade räkor och kokt potatis
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Det här är kanske inte den ultimata sommarmaten men jag blir ofta sugen på något salt när det är varmt (igår blev det matjessill) och hjälp vilken sommar vi har här i medelpad
Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrotoch dill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.