Bred pesto på varje pizza. Rulla ut pizzadegen. Toppa medmozzarellaoch grillad paprika. Salta, peppra och strö över rostade pinjenötter och färsk basilika
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamedpesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Tillsätt olja, avrunna och soltorkade tomater, vitlök, ströbröd, finhackad persilja, valnötter ochpesto
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. När jag var på Irland här om veckan så passade jag på att köpa med mig ett par mattidningar hem
Smaken blev lite som en pastagratäng fast utan pasta med bara ostsås och korv typ… Helt okej, men inte en pizza jag kommer göra igen, men extremt kul att prova nya varianter såklart
Ta ut pizzanoch toppa med avokado, ruccola, grillad paprika och havssalt. Och till själva pizzanriven ost rostad paprika karl-johan (eller champinjon) purjolök avokado ruccolahavssaltKavla eller arbeta ut pizzan till önskad tjocklek och form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.