Att grilla pizza på grillen är verkligen jättegott och doften som kommer från grillen är underbar. Grilla pizzan på en pizzasten eller på en pizzaform som är anpassad för en grill
Självaste toppingarna får ni ju såklart leka med, och olika såser och ostar, detta är mer ett grundrecept på min pizzadeg, jag lekte like med pesto, champinjoner, lökoch mozzarella ost, för det var det jag hade i kylskåpet
Lätt på strimlad rökt skinka, skivade champinjoner, skivad tomat och ost. Rör ut jästen med vattnet. Tillsätt olja, salt och mjöl och arbeta ihop till en deg
Skala och hacka lökenoch bryn den sedan i oljan. Överst riven ost och lite pizzakrydda. Smula jästen i en bunke och lös upp det i det fingervarma vattnet
Hursomhelst hade döttrar och svärsöner önskat sig hemgjord pizza, så då fick det bli det. På nyårsdagen bjöds pizza här i huset, liksom på många andra håll
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
skinka I en skål, lätt vispa äggen med mjölk, salt och peppar. Skinka ochlök omelett från fas I Man kan använda lök som krydda från fas I, men det går bra att göra omelett utan lök
Pizza på sötpotatisbotten med majskräm och stekt lök (vegansk & glutenfri). Jag har tidigare gjort pizzabotten på blomkål, men ska erkänna att jag tycker det är svårt att få dem att hålla ihop - om man inte vräker ner en massa ost som smälter och då fungerar som klister
om du använder fryst svamp är det bästa om du låter den steka medlöken utan fett i stekpannan tills det mesta av vätskan som svampen ger ifrån sig har dunstat bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.