När pizzan var klar toppade jag den medserranoskinka, ruccola och pinjenötter. Som fyllning tomatsås och ost såklart och sedan färskachampinjoneroch auraost
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färskachampinjoner, körsbärstomater och mozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Smeta på tomatsåsen och lägg på fyllningen. Kavla ut degen på en mjölad ugnsplåt. Färskachampinjoner. Krydda med salt, peppar och vitlökspulver under tiden
Med lite tomater som smak och färgförhöjare till, så är hela middagen klar i bara en gryta. Då passar det fint att göra en god gryta att värma sig med, efter skogsturen
Fördela champinjoner, zucchini ochskinka över och strö på rikligt med oregano. Dela mozarellan i mindre bitar, skiva champinjonernaoch zucchinin, strimla skinkan
Lägg det djupfrysta köttet i en ugnssäker form, sätt formen på galler i nedre delen av ugnen. Lägg det varma köttet i en bunke eller en rymlig fryspåse, häll över lagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.