Träffat en barndomskompis och kikat på en basketmatch i damligan, träffat en röstlogoped och jobbat med den egna rösten, haft besök, ätit finmiddag på restaurang
Låt så mycket som möjligt av marinaden steka med. Blanda alla ingredienser och låt marinera ett dygn. Tillaga de hela kycklingfiléerna 20-30 minuter i ugnen i 200 grader tills köttsaften är klar
Häll över i en skål och smaksätt med limesaft, honung, salt och peppar. Garnera med koriander. Tillsätt chili och vitlök och fräs på medelvärme under omrörning, ca 1 minut. 500 g räkor med skal
Nu, ut på en långpromenad med ljudbok i öronen. Anette och jag gjorde en god grillmiddag. Den här gången blev det dessa räkor, sötpotatispommes, majs och aioli
Bryn den lätt utan att den får färg i en stor kastrull med lock. Smaksätt med salt och cayennepeppar. Häll över såsen och garnera med musslorna med skal
Häll över smöret i en kanna utan att den vita bottensatsen följer med. Finhacka schalottenlöken och lägg den i en kastrull tillsammans med vinäger och vatten samt kvistarna från persilja och dragon
Lägg upp på tallrik med hjälp av serveringsring potatisblandningen, en klick med skaldjursröran, på mitten lökblandningen, ovanpå havskattfilé samt garnera med lite räkor
En sallad med lite sting kan väl passa bra i höst mörkret. Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar Chilimarinerade grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.