Ört- och smörslungade primörer400 g färskpotatis (gärna små) 50 g sockerärtor 100 g grön sparris 100 g körsbärstomater 0,5 kruka färsk persilja, finhackad 50 g smör
Grillad fläskkarré med majskolvar, ugnsbakade morötter och feta- och feferoniröra. Grillad fläskkarré. Efter en dag på sjön smakade det gott med grillat på altanen till middag
Baguette med flankstek på karamelliserad lök med vispat vitlökssmör och grillad paprika. Vi tillbringade dagen på en nästan vindstilla sjö tillsammans med mina föräldrar och klev innanför dörren hemma först efter sju
Hacka vitlöken och blanda med de övriga kryddorna. Koka allt utom sparrisen i buljongen med saffran börja med potatisen, morötter och fänkål, sist salladslökar
grilladeprimörer. Pensla primörer och potatis med lite olja. Smaka av med salt. Lyft upp entrecoterna ur marinaden och låt dem rinna av, torka dem sedan lätt med hushållspapper
Min bror och hans pojke kom spontant över så jag grillade även en fläskfilé och en bit rökt fläsk till och så körde jag latvaritanten och värmde på färdig potatisgratäng och slängde i hop en spenatsallad
Nedan har jag kombinerat aubergineröra medgrilladhavskatt. Om inte fiskhandlaren har byxat havskattfileerna gör det och därefter salta och peppra och lite citronsaft över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.