Under den mest intensiva skördeperioden kan det till ochmed bli lite för mycket av det goda, så nu ser jag fram emot en välbehövlig paus i zucchinikäkandet
Receptet hittade jag hos Milla och eftersom min plan är att byta ut en del av min normala kost till en mer naturlig kost och äta mer från växtriket så tyckte jag att gröna medelhavsbiffarmed soltorkade tomater, getost, broccoli och spenat passade riktigt bra att testa
Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccola och ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsåsoch toppa detta medmozzarella – och det blev det verkligen
Extra stora köttbullar som badar i tomatsåsoch gräddas i ugnen med parmesan ochmozzarella. Köttbullarna har mycket smak liksom tomatsåsenmed spiskummin och frisk smak av citronskal
Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine ochmozzarellamed spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.