Har du valt att göra som jag och köpa helt naturella kikärtor som inte är tillagade, börjar du med att hälla av dessa i en sil och skölj med kallt vatten
Blanda pasta med tomat, mozzarellaochpesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Auberginegratäng redo för ugnen. Avsluta med aubergine, tomatsås och parmesan ochmozzarella. Gratängen kan ätas som den är men för matigare alternativ servera den gärna med råris och en god sallad
Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccola och ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Auberginegratäng. Jag vill också vara medoch bidra till en bättre värld. Jag älskar kött så helt skulle jag inte kunna släppa det, men jag förstår grejen med att få ner köttätandet i världen
På med tomat och riven mozzarella. Vrid några varv med pepparkvarnen. pesto (hemmagjord eller köpt). Vi hade jobbfest hos Kåre och Therese förra fredagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.