Annas auberginegratäng med pesto och mozzarella
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Auberginegratäng med pesto och mozzarella
  • 4 portioner 1, 2 - 1, 5 kg aubergine
  • 1 tsk salt
  • 2 mozzarellabollar, ca 125 g styck
  • 1, 5 dl riven lagrad ost
  • Lite olivolja till att smöra formen med
  • Lite hackad basilika, färsk eller fryst till garnering (uteslut detta om du använder vanlig grön pesto i såsen)
  • Tomatsås
  • 400 - 500 g krossade tomater (jag tog 1 tetra á 500 g)
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 tsk torkad oregano
  • 0, 5 tsk salt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 5 - 6 msk pesto (i originalreceptet används vanlig grön pesto, men jag använde ICA:s tomatpesto)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.