1 tsk Alpnaering vitlökskrydda. 1 tsk Alpnaering vitlökskrydda. Jag har nog aldrig varit så nyttig som denna veckan då jag bara ätit sallader, både till lunch och kvällsmat
1 tsk Alpnaering vitlökskrydda. 1 tsk Alpnaering vitlökskrydda. Gourmetmat och fina upplägg i all ära men jag brinner för riktigt god husman och rustik mat
Krydda efter smak(jag använder kycklingkrydda av märket Alpnaering, supergod. Hej hej. Åh, nu när man börjat jobba igen så går veckorna såååå himla fort
Vitlökskrydda, gärna Alpnaering. Vitlökskrydda, gärna Alpnaering. Att hitta bra tonfisk i burk är inte det lättaste och jag är väldigt petig med att det inte få vara för små bitar i burkarna
En helt ny produkt från Alpnaering med doft av Malva. Fick hem den igår så jag har inte hunnit testa den så mycket än men jag kan säga att den luktar fantastiskt gott
Till ca 3-4 vuxnaca 500 g köttfärs1 påse tacokrydda eller 2 msk Alpnaering tacokrydda2,5 dl grädde 1/2 flaska Santa Maria smooth salsariven ost ca 2 dl5 TortillabrödFräs och hacka köttfärsen i en stekpanna
Köttfärssås4-6portioner 500 g köttfärs2 gula lökar1,5 msk vetemjöl3,75 dl vatten4 msk ketchup1,5 tsk saltSvartpepparChilipeppar Till serveringSpagetti Gör så härHacka och bryn lökenLägg i köttfärsen och stek under omrörning Strö över mjölet och rör omTillsätt vatten och ketchupSalta Kryddningen har jag inga exakta mått på utan den får man prova sig fram med och tillsätta efter tycke och smakLåt såsen koka ca 10 minuter För att få till det där lilla extra stinget på rätten brukar vi krydda med Alpnaerings Parsillade, en kryddblandning med b la lök, vitlök och persilja
(gärna Alpnaering). (gärna Alpnaering). Idag tog jag verkligen ut svängarna och gav mig på Indiskt. Visst, man kan köpa jättegoda kryddblandningar från Santa Maria och bara blanda med lite cocosmjölk, sen är det klart men jag ville göra min egna variant