Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Här är förra gången jag gjorde en Banana Cream Pie men då använde jag ett annat recept som inte hade så många moment
Enligt Per Morberg ska man bränna av cream bruleen två gånger, det gjorde vi idag. Cream Bruleen gjorde jag i eftermiddags och så brände vi av dessa innan vi åt dem ikväll
Vispa samman cream cheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Täck bunken med en handduk och låt jäsa i rumstemperatur ca 10 timmar tills smeten har blivit bubblig och fin. På kvällen blandar du fördegen med 800 g manitoba creammjöl och 500 g kallt vatten
Färga din cream cheese frosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. Cream cheese frosting60 g mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk färskpressad citron, saften 100 g Philadelphiaost Några droppar valfri karamellfärg
200 g cream cheese. 200 g cream cheese. Från senaste Buffé, ännu ett bidrag till kräftskivan. Jag tykcte att smaken blev lite för tam, så ta gärna i mer chiliflakes än vad recetet anger, eller kicka ner lite sambal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.