Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Till buffén hade jag även beställt färdigskivad rostbiff. 1-2 msk malen paprikakrydda. 1-2 msk malen. Till den tidigare publicerade potatissalladen som jag hade på en buffé, (recept HÄR) kompletterade jag med bl a kallskuren kycklingfilé
Pajskalet är A och O när det kommer till både dessert- och matpajer. För en jämn fördelning av alla ingredienser och perfekt resultat är florsockret din bästa vän
Men livet är till för att njutas, eller hur. Nej, nu är det dags för lite inskolning. Förskolan väntar. ca 4-6 port. In i ugnen på 200°C i 20-30 min. Häll över såsen och in i ugnen på 200°C i 20-30 minuter. ca 4-6 port
Jag gör ofta och gärna en sallad när solen står högt på himlen och värmen ligger som ett dallrande gelétäcke i luften, då när jag inte har lust att svettas i köket vid spisen eller har orken att tända grillen är det den perfekta maten att plocka fram för småhungriga magar
(Håll koll på oljan medan du värmer den, den ska bli riktigt varm) Häll försiktig oljan över riset och lägg lock på kastrullen och ställ den på låg värme
Pajskalet är A och O när det kommer till både dessert- och matpajer. För en jämn fördelning av alla ingredienser och perfekt resultat är florsockret din bästa vän
En "orgiebild", förlåt - kan inte låta bli att ta med. -). Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Perfekt sommarmat och så gott. När sommaren är här blir det en del fester och då tycker i alla fall jag att det passar utmärkt med en kall buffé som görs klart dagen innan
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postMerLinkedInGillaGilla Laddar. Den som tror att en Crock Pot – slow cooker – mest är till för vintriga grytor kan tänka om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.