Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Addera sockret och blanda till en jämn smet, blanda sedan ner den vita chokladsmeten lite i taget. Det här är en söt cheesecake där sötman och krämigheten från den vita chokladen möts av syrligheten hos granatäpplet
Tillsätt den smälta chokladen (som ska vara ljummen, ej varm) till det uppvispade ägget under kraftig omrörning eller kör med elvispen på låg hastighet
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Vit chokladmousse med pepparkaka och lingon (ca 5 portioner). 150g vit choklad. 150g vit choklad
Jordgubbarna fick stå fyllda i kylen ett tag så de gottade till sig och blev lite mjuka då de var ganska hårda från början och sen ställde vi fram dem en stund före vi skulle äta dem så de inte skulle vara kylskåpskalla
Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Vispa till skum, vispa 125 g mascarpone för sig och vänd sedan ner i smet. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag. Baka på 200 grader till smulet fått färg. 150 gram vit choklad
Vit sangria. Tycker det är perfekt att blanda till en stor kanna. ♥ Vit sangria. Blanda med vin ochvodka i en tillbringare eller skål och fyll upp med Sprite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.