Skär fiskenimindrebitar och lägg i en litenugnsform, dvs så fiskenprecis täcker botten. Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimaltmed förberedelse
Idag gjorde jag torskiugnmed smak av tomat och purjolök tillmiddag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt iugnen är alltid bra tycker jag
Tina ett torskblock. Häll såsen över torsken. Lägg det tinadefiskblocketi en ugnsfast form. Koka upp under omrörning, krydda med salt och peppar efter smak
Bara till att blanda ihopmatlagningsgräddemed tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), rivilitecitronskal och krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsättlite grönsaker som tex tomater och spenat
Lägg torskeni en ugnssäker form och krydda med salt och citronpeppar. Ieftermiddags körde jag och hämtade barnen litetidigare från fritids, och sen fick de följa medmigtill jobbet de sista två timmarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.