800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk. 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor
God förmiddag. Jag är ipackningstagen. Jag och småtjejerna ska nämligen bege oss ner till bästa The Lodge på Påslovsmys med kompisarnaMalin (Fnulan) och hennes Mira
vit- eller svartpeppar ur kvarn. 400 g kokt potatis från gårdagen 600 g lax lé utan skinn. 2 dl vispgrädde. 1⁄2 tub kaviar (ca 85 g). 1 dl riven lagrad gräddost
Den här gången fick den sällskap av laxfiléiugnentillsammans med en god gräddsås. Spenaten som jag sådde ivintras har gett otroligtfin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.