Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Blanda i ananasoch cashewnötter precis innan servering. Skär lökarna i klyftor och finhacka chili och vitlök
Bryn kycklingstrimlorna i olja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut. Tillsätt ananas, kokosmjölk, ananasspad, limeblad och hönsbuljong
Servera thaigrytanmed jasminris och isbergssallad. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Servera med ris och en fräsch grönsallad. Dela ananasen på mitten och gröp ur köttet och skär i bitar. Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små
Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Carbonara med ärtor. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Med örter, tomater, paprika och citron, blir det ett väldigt gott hopkok av Medelhavets smaker. Maken till god och fet kyckling får man leta efter, långt ifrån de små, magra och torra stackare som snabbuppföds i fabrikerna därhemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.