Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Grön sparris från Stenhuse Gård på Gotland, lite smör, några pinjenötter och paradiset är nära. Lägg upp och servera medbrynt smör ochrostade pinjenötter
Servera den grillade fläskkarrén medrostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut den rostade potatisen och tillsätt rädisor, sparris, basilika och en till skvätt olja
Jag vände ner gnocchin i brynt smör, eller beurre noisette som det heter på franska på grund av den nötiga smaken som framträder på smöret när det brynt en stund, tillsammans medrostade hasselnötter, créme fraiche och färsk gräslök
800 g flankstek 12 morötter, gärna olika färger 2 bananschalottenlökar 4 msk rödvinsvinäger 1 kruka färsk bladpersilja 2 krukor dragon 50 g babyspenat 100 g smör, att bryna smör, till stekning olja, till stekning salt peppar
Servera den grillade fläskkarrén medrostad färskpotatissallad och vispat brynt smör. Ta ut den rostade potatisen och tillsätt rädisor, sparris, basilika och en till skvätt olja
Ansa och skala sparrisen, koka den al dente i rikligt saltat vatten. Rosta solrosfrön i en het torr panna, bryn lite smör och lägg upp allt på en tallrik
Ringla det brynta smöret över pastan (se till att inte få med eventuellt bottensegment), strö över de rostade solroskärnorna och avsluta med att hyvla över parmesanosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.