Garnera med paprika och basilikablad. Smaka ev av med mer vinäger eller lime. Bryn currypastan i olja någon minut och tillsätt sedan kycklingstrimlorna
Här har du en kycklingrätt som innehåller flera goda smaker och det går alltid att "hotta" till det ytterligare vid servering med hjälp av soja och sambal olek
Fyll på med kokosmjölk, yoghurt, sambal och buljong och låt koka upp. Ansa, skölj och strimla purjon. Lägg i köttet och låt sjuda någon minut, krydda med salt och peppar
Krydda med salt och peppar. Tillsätt krossade tomater, ingefära, kryddmix och sötmandel. Blanda alla ingredienser och låt gärna såsen stå en stund i kylskåp så smakerna kommer fram
Jag laborerar ganska mycket med smaker och hetta och är väldigt flitig med att smaka av ordentligt . O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Hetta upp oljan i en wok och stek kycklingen tillsätt sedan lök,vitlök och chili. När jag såg på bloggen Fika med Eleonor att hon hade kokboksutmaningen och temat denna månad var Exotiska frukter
Det här är en brasiliansk kycklinggryta där man först marinerar kycklingenmed bland annat färska örter och citron och sedan låter den puttra i kokosmjölk ochcashewnötter
Kycklingmed soja ochcashewnötter. Kycklingmedcashewnötter. Stek grönsakerna ihop medkycklingen. Strimla kycklingen, salta och peppra och stek i olivolja, strimla paprikan och dela salladslöken i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.