Här kommer en egen tolkning på den franska salladenSalladNicoise. I en sallad är det viktigt med bra och smakrika råvaror, tomaterna är extra viktiga tycker jag
Skiva tomaterna och lägg på salladen. 11 salladshuvud. 11 krm svartpepparSalladnicoise. 1Lägg upp salladen på ett stort fat. 1Skala och dela äggen på mitten och lägg på salladen. 1Skala och skiva löken och fördela över salladen. 1Servera salladen med dressingen
i veckan när var jag hemma för att äta en snabb lunch gjorde jag en salladNicoise. Jag vet att det ofta är kokt potatis och sardeller i men jag kör en variant som är utan dessa två ingredienser(sardeller gillar jag förresten inte alls) så kanske är det egentligen bara en tonfisksallad
Förstod verkligen aldrig tjusningen med salladNicoise när vi bodde i Frankrike. Sallad ingredienserna är något vaga med ta så mycket av varje som du tycker är gott
Detta är en utav mina absoluta favoritsallader med en syrligt god dressing till. Låt tonfisken rinna av och blanda ihop med sallad, bönor, oliver, och potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.