Tiden verkligen bara rusar iväg och vi är redan i mitten på januari. Som ni märkt har det inte blivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tiden inte funnits och dessutom lite brist på inspiration som jag nu hoppas vill infinna sig till fullo igen
Chokladsugna som vi var så fick det bli en chokladpannacotta. Jag måste ha mina två koppar kaffe per dag och eftersom jag även måste ha mjölk och socker i kaffet för att jag ska tycka det är gott så har jag allt eftersom dragit ner på sockret i kaffet
Kontentan blev ett nytt recept helt enkelt – Chokladpannacotta. Chokladpannacotta (LCHF). Vi blev så sugna på någon efterrätt igår så jag sökte inspiration
Ni trodde väl inte att jag hade min bästa vän här igår utan att hon fick efterrätt. Såklart inte. . Jag köpte med mig Roy Fares härliga bok SWEET från Releasefesten
Funderar ni på att göra nån god efterrätt till helgen. -Ja, i sådana fall kan ni sluta fundera och börja skaffa ingredienser till denna supergoda dessert
Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock
Chokladpannacotta. CHOKLADPANNACOTTA AV KOKOSMJÖLK (LCHF). CHOKLADPANNACOTTA AV KOKOSMJÖLK (LCHF). För en tid sedan var jag så otroligt sugen på pannacotta och som tur var hade jag alla ingredienser hemma
Denna ljuvliga chokladpannacotta är precis som de flesta pannacottor väldigt enkel att göra och är en dessert som du kan svänga ihop på bara några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.