Här kommer en egen tolkning på den franska salladenSallad Nicoise. I en sallad är det viktigt med bra och smakrika råvaror, tomaterna är extra viktiga tycker jag
Skiva tomaterna och lägg på salladen. 11 salladshuvud. 11 krm svartpepparSallad nicoise. 1Lägg upp salladen på ett stort fat. 1Skala och dela äggen på mitten och lägg på salladen. 1Skala och skiva löken och fördela över salladen. 1Servera salladen med dressingen
Sommartid är ju lite salladstid. En riktigt matig och fräsch sallad är sallad nicoise. En fransk tonfisksallad där man inte verkar vara riktigt överens om orginalreceptet
Förstod verkligen aldrig tjusningen med sallad Nicoise när vi bodde i Frankrike. Konstigt dock att man måste åka till Nederländerna för att få en juste sallad Nicoise
Idag blev det salladniçoise med tonfisk. Men något som jag har svårt för är sallad. Det spelar ingen roll att det ligger ett fint salladshuvud i kylen, jag glömmer helt enkelt bort det
I dag ska ni få ta del av en sallad, eller i varje fall så ska ni få ta del av receptet på salladen, som är förknippat med lite reseminnen för oss båda
Detta är en utav mina absoluta favoritsallader med en syrligt god dressing till. Låt tonfisken rinna av och blanda ihop med sallad, bönor, oliver, och potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.