Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera tillefterrätt. Till servering. En härlig kontrast mellan spröd mandelmassa, ljummen frukt och krispiga nötter
Här kommer mitt recept på denna rätt som alltså fungerar både som efterrätt, mellanmål och middag. Lät mig inspireras av Jenny häromdagen och testade att laga en kesokaka, som är som en blandning av ostkaka och pannkaka
En festlig och god chokladmousse - varvad med mörk och vit choklad. ( Receptet ger 4 stora chokladmousse, se bild. På instagram heter jag @madameedithblogg 4 stora chokladmousse, se bild
Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet. Den här efterrätten gjorde jag på julafton och den uppskattades av alla och blev en fin avslutning på ett fantastiskt gott julbort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.