Lägg rödingfiléerna ovanpå varandra med skinnsidan upp på någon av dem. Tillsammans med skogens guld, ”herr kantarell” och ett riktigt brynt smör blir det här kalaset en förförisk dröm
Lägg rödingfiléerna ovanpå varandra med skinnsidan upp på någon av dem. När våra goda vänner var här på Kockduellen fick vi en kul & annorlunda present, en hel röding
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Rödingmed Grönsaksfräs. En kväll blev det röding till middag, fiskat just i fjälltrakterna häruppe. Fisken fick lite andra tillbehör än vad som brukar vara vanligt här i Jämtland, det blev grönsaker och sås medMedelhavssmaker till
Servera den grillade rödingenmed grillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Krydda rödingenmed salt och stek den på skinnsidan i en stekpanna på hög värme. Vänd rödingen på köttsidan och tillsätt vin och lök och låt det hastigt koka in på hög värme, lyft upp rödingen på en tallrik så att den inte blir torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.