Börja med fyllningen för att den ska hinna svalna innan du bakar in den i pirogerna (det är viktigt, annars avger fyllningen så mycket kondens att pirogerna blir blöta)
Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Ta en kaka och lägg fyllningen i mitten av kakan och vik ihop kakan med fingrarna. Fräs löken i en stekpanna och tillsätt köttfärsen, chilisåsen,och rivna moroten
Ingredienser Portioner. 4 200 g färskost 8 små mjuka tortillabröd 100 g salami i skivor 2 skivade tomater 2 msk dijonsenap Till servering cocktailkapris oliver Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Idag har vi gjort piroger, med två olika fyllnader, en svamppirog och en köttfärspirog. Köttfärspiroger klara för ugnenHoppas att ni gillar mina piroger, lycka till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.