En med kött fyllning och en med skinkfyllning. Köttfärs fyllning. Smula jästen i en bunke och rör ut den lite i taget med den ljumna mjölkblandningen, till allt löst sig
När allt är färdigt blanda i en hackad mozarella och ett par dl riven ost (jag använde parmesan) och lite oliver (hade zetas gröna vitlöksfyllda)Lägg i fyllning i bröd
Ännu en härlig helgdag, tagit en låååång promenad med barnbarnen. Idag testar vi aubergine med nötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Smaksätt med kryddor och ev lite vatten. Gratinera i 250 grader i ca 10-15 min eller tills den fått färg. 600-700 g köttfärs. 1 dl matlagningsgrädde eller cremé fraiche. 1 hackad röd eller grön paprika
Hacka svampen grovt (med champinjoner. Blanda i lök, svamp och ägg i köttfärsen. Blanda i brödbitarna i köttfärsröran, rör om rejält och häll hela blandningen i den urgröpta limpan
En med kött fyllning och en med skinkfyllning. Köttfärs fyllning. Smula jästen i en bunke och rör ut den lite i taget med den ljumna mjölkblandningen, till allt löst sig
Vik upp kanten och tryck till en gång till med gaffel eller fingrarna. Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.