Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göradet innan man sätter tänderna i härlighen
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte närdet blir för sött. Efter en kort genomgång av funktionen i morse ute på parkeringen, så vågade jag mig på att förförsta gången göra egen druvjuice
Då är lergrytan bra fördet är bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Allt det där som hör till närman känner sigredoför att ta nya tag. Igår när jag satte mig vid datorn lyste bokstäverna med sin frånvaro och det gick inte att få ner något vettigt, what so ever
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Gör gärna lemon curden någon dag innan så går pajen betydligt fortare att göra. Verkligen en av det bästa jag bakat och visst är den något syrlig men det kan man själv styra genom att tillföra mer eller mindre sötning
Vips har du perfekt kryddade köttbullar och inte behöver du gråta när du hackar lök heller. För ett tag sedan fick jag ett tips av en manlig kollega, vilket han förstås hade fått av sin hustru men i alla fall det var bra
Först var jag osäker på om det överhuvudtaget gick att åstadkomma något som kunde liknas vid philadelphiaost men efter lite letande hittade jag Creamy Smooth av märket Tofutti i matbutiken och som visade sig fungera utmärkt
Det brukar detgöra med bra planering och god vilja. Tempereingen gör att chokladen krymper något så att skalen lossnar från formen och att chokladen blir blank och fin
Servera tillsammans med ett gott bröd. Och tänka sig här handlar det också om mat - igen. ) av både pumpa och sötpotatis och serverade med en färsk getost och balsamvinäger, vilket gifte sig så fint
Det här är ett exempel på när två smaker harmonierar så pass att en ny smak uppnås – man känner inte fullt ut att det är vare sig selleri eller morot, det smakar bara väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.