Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Gör gärna lemon curden någon dag innan så går pajen betydligt fortare att göra. Pajen kan förvaras någon dag i kylen, men är absolut godast direkt närmarängen är extra fluffig
Tänk vad en månad kan göra på ljuset. Har ju glömt bort att visa min mjölk- ochglutenfria cheesecake som jag bakade för någon månad sedan inför överraskningskalaset jag gjorde till H
Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf, I långpannan den. I skafferiet hittade jag glutenfria havregrn, litemandelmjölochmaizena som åkte ner tillsammans med ägg och smält smör
Om ni inte bakar något annat av recepten här så lova att ni provar göraegen vaniljglass. Bestämde mig därför i går kväll att göra glass - vilket är en utmärkt ide om man har många äggulor över
Tänker som så att det är lika bra att göra sådant på enoch samma dag, sen är det klart liksom. Det är klurigt att baka utan socker ochgluten, det kan bli enaningens torrt ibland, menden här gången blev det allt annat än torrt och trist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.