Har hänt mig ett antal gånger och då är det bara att plocka av garnityren (om det går. Hon harlivat upp mintillvaro här i dryga två veckor, men nu är det dags för en helg hos pappa
Det där med att ta fotografier på bakverk närmanhar gäster kan te sigliteknepigtochdet bästa är klart om manhinner göra detinnanman sätter tänderna ihärlighen
en dator full med mjöl är kanske intedet bästa. Jag tycker fortfarande att böcker ochhandskrivna block är det bästa och mest praktiskanärman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
närdagen är här, är detmedenlite oväntad förnimmelse av saknad. Och så blev detskolavslutningmed nyplockade blomster, ballonger, dukade långbord och jordgubbstårta
Lyft upp gelatinbladenoch låt detvatten som finns kvar på bladen följa med. I bland blirdet dock en Budapesttårta - en bra variation mot den rullade bakelsen, ochliteenklare att göra
Jag har fått det stora förtroendet att fotografera ErikaochJörgens bröllop, vilket ska bli superkul (och nervöst) och jag har massor medbilderi kameran från möhippan som nu ska gås igenomochredigeras
Jag började så klart genast googla recept meddettanyttigaochc-vitaminrika bär, och föll för en kaka med cholad och tänkte att havtornets sura smak måste giftasigfinttillsammansmed choklad
Idagharvi bara tagitdet lugnt, skrotat omkringi myskläder, gått promenadermed syster och svågers hund som vivarit hundvakter åt, fällt en tår i tv-soffan under slutscenenifilmen Mrs Doubtfire som jag ochLIllantittade på, bakat pizzaochensockerkakamedfläderinkokta krusbär ochlakrits
Och jag rekommendera att frysa det som blir över, för har du den kvar ikylen så är risken stor att du gör som jag och går och norpa enbititidochotid, farligt gott minsann
Idaghar de dock regnat mendet känns faktiskt bara skönt att få en mellandag och mysa inneoch pyssla med sånt som manhar lagt åt sidannärman hellre har velat njuta av detfina vädret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.