1 lagrad
hårdost, rivenMorotssoppa1. Fräs morötter, lök, vitlök, ingefära och currypasta i olja utan att det får färg. 2. Tillsätt 1 tsk buljong, kokosmjölk, kikärtor och vatten. Koka 15 minuter, gör quesadillas under tiden.3. Mixa soppan, lägg i purjolök och smaka av med pressad lime och salt. 4. Servera med nötter och bröd. 5. Späd soppan med vatten om du tycker att den är för tjock. Quesadillas1. Hetta upp en stekpanna, häll i olja och he i ett bröd, på med ost och ett bröd till. 2. Stek tills osten börjar smälta, vänd och låt bröden få gyllene färg på bägge sidor. Skär eller klipp i snibbar.TipsHa i det du hittar i kylskåpet, en skiva pålägg, hommos, inlagda jalapenos, oliver kanske?
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.