Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn medmangochutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Serveras med blomkålsris och sallad. Kombinationen ädelost och mangochutney är en höjdare. -Bena ur kycklingen och lägg i en form, hacka paprikan och lägg över kycklingen tillsammans med champinjonerna
Bred smeten blandningen över kycklingen och täck sedan formen med ett lager grillchips. Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Så klart hade vi även en sallad till. Lagade en kycklingrättmedMangoChutney i. Häll i grädden, mangochutneyn och fonden och låt sjuda tills kycklingen är klar och blomkålen lagom mjuk
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa medkycklingfiléerna. Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren
Till kycklingen hade vi en salladmed sötpotatis som ugnsbakades samtidigt som kycklingen stod inne, den lite sötare smaken passade finfint till hettan i mangochutneyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.