Lammfärsbiffar. Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Blanda smör och ströbröd i en bunke, låt svälla 10 min. Hacka under tiden chili och lök fint och stek i smör till fin färg
Lammfärsbiffar. //Malin Lammfärsbiffar. Alltså fy f. n för vädret vi har på västkusten nu. Det regnar och blåser, vilket betyder att det är isgata på vår gårdsplan
En favvis är lammfärsbiffar - det går att variera i evighet. Lammfärsbiffar som i Stacketorp. För inte alls länge sedan tyckte jag verkligen inte om lammkött
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Lammfärsbiffar med smak av rosmarin, vitlök och citron 500 g lammfärs 1 eko-ägg 1 st eko-citron och finstrimlat skal därav 2 st klyftor av vitlök 1 msk färsk rosmarin salt och svartpeppar 1
Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. Lammfärs är väldigt gott tycker jag men dessa biffar går även att göra på nötkött om man hellre föredrar det
. Nu är det inte bara svamptider även mandelpotatisen har sin bästa tid nu, eftersom mandelpotatis lätt kokar sönder är det enklast att koka den med skalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.