Lammfärsbiffar med bulgursallad och grillad haloumi
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 msk potatismjöl
  • 1.5 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 1 st ägg
  • 0.5 st citron
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 1 msk kalvfond
  • salt, svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1.5 dl bulgur
  • 3 dl vatten
  • 1 tsk kycklingfond
  • 1 st paprika
  • 0.5 st paprika
  • 0.5 dl purjolök
  • 1 st squash
  • 1 tsk olivolja
  • 0.5 dl oliver
  • salt och peppar
  • halloumiost
  • citronskal
  • rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.