Kattfisk är en dyr fisk men det går nog nästan lika bra med någon annan fast, vit fisk, tex torsk. Receptet, som mer var inspirationskälla än recept, hittade jag i en bok som heter Meny och är en samling recept från det härliga radioprogrammet med samma titel
purjolök. purjolök. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min
På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den nakna kocken från tv-serien med samma namn
Bryn den lätt utan att den får färg i en stor kastrull med lock. Smaksätt med salt och cayennepeppar. Häll över såsen och garnera med musslorna med skal
Gräddkokt vitkål eller spetskål och savoykål för det funkar med nästan alla kålsorter. Nu när kålen är riktigt färsk är det ju supergott med den späda gröna kålen
Värm på medelgod värme och vispa kraftigt hela tiden. Ansa, snitta och skölj purjolökarna noga. Låt den svalna och blanda sedan med vispad grädde, salt och hälften av den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.