Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmedrödspättaochräkor
Täckte med sås och in i ugnen. Sedan på medräkor innan servering. Vi använde såsen vi tidigare tillagat och rullade rödspättafiléeroch lade längst ned i en form
Räkgratängmed ägg, som vi åt den en solig dag häromveckan…. Häll upp i gratängformar, en per person till huvudrätt och i mindre formar om du serverar den som meze eller tapas
Till helgen är föräldrar/svärföräldrar hitbjudna på mat och då tänkte jag bjuda på ett av middagstipsen jag fick till månadens middagstips i november som hade just saffran som tema, nämligen Livsnjutarnas saffranssås medrödspättaochräkor
Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppad medräkoroch kräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.