Späd med mjölk och krydda med salt och en brytning med strösocker. Koka på svag värme tills mjölsmaken försvinner och stuvningen blir simmig och ganska tjock
Klä en pajform med smördegen. Häll bort vattnet från kräftstjärtarna och lägg dem i en bunke. Finhacka dillen och tillsätt den samt resten av ingredienserna
Jag klickar även citronmajonäs på äggen så håller sig räkorna på plats och använder massor av röda vindruvor, både på tårtan, runt omkring och druvor i en skål på sidan om, det är så gott med vindruvor till
Krydda därefter fisken med kryddsaltet och citronpepparn. Koka såserna efter anvisningen på påsarna, uteslut fett om du vill ha smalare gratäng (blir gott det med)
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmedrödspättaochräkor
Serveras med ris. Tillsätt soja, tomatpuré, chilisås, vatten, crème fraiche och chilipulver. Hetta upp oljan i stekpannan och lägg i grönsakerna och låt dom fräsa ca 2-3 min. Rör om och låt puttra ca 10 min. Lägg in den skurna kasslern och låt den puttra ytterligare 5 min
Garnera tårtan medräkor tomat och skinka strö ev över lite finhackad dill. skär skinkan i tärningar och blanda med philadelphia ost och finhackad charlottenlök
Smaka av med salt och vitpeppar. Skär kassler och tomater i skivor. Servera med kokt ris och en sallad. Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.