I onsdags inleddevi vårt påskfirande med en extra god fiskgratängtillmiddagochvi när frestade med enmiddagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
Ihelgen som gick köpte jag färsk lax och torsk menvissteinteriktigt vad jag skulle hitta på dem. Såå krämigoch full med smak såväl fiskoch kräftor som färsk dill, citronoch tomat
Jag är dock intelika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka denoch dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagensmiddagengratäng med rödspättaoch räkor
Salt och peppar på fisken efter behag. Häll över gräddenoch ev några dl mjölk för mer sås. Lägg torskblocket ien ugnsform (gärna upptinat, vid fryst längre tidiugnen)
med potatisochhollandaisesås. Ofta har vi det i varma mackor eller ientonfiskgratäng. Vet att det finns de som anser tonfisk på burk vara kattmat, men jag äter det gärna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.