Men vi tar det från början. Friterade risottobollar passar både som drinktilltugg och som förrätt eller varför inte som komplement till en kött- eller en fiskrätt
Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Min syster var snabbare och testade, och jag fick smakprov - det smakade cream crackers. Grädda tills brödet blivit gyllenbrunt, Skär genast i bitar och låt torka en stund
Kan bland annat beställas från Bodystore. Betakarotin är ett förstadium till Vitamin A kan ge huden en gyllene ton och förbereder huden för solens strålar vilket kan göra solbrännan både sitter längre och blir djupare
Servera grytan tillsammans med något matgryn, quinoa, (blomkåls-)ris eller som den är. Tillsätt efter ett par minuter chili samt curry och stek ytterligare ett par minuter
När jag såg den tyckte jag den var helt perfekt till kiosken med gammalt retromönster med mat-tema. Vi fick massor av gamla färgburkar från Värmdö Kakel och Design, som de hade över från butiksinredning och annat
Jag råkade ut för gallstensanfall förra veckan och måste en tid framåt försöka undvika fett. I eftermiddags improviserade jag dessa väldigt goda chokladbollar
Jag köpte en svamp-apptill telefonken. För att se hur det fungerade okynnes-scrollade jag runt lite och fastnade vid en svamp med ganska lustigt utseende
Jag plockade fram ett gamla receptet i huvudet från Hotell Malmen i Stockholm där jag första gången tillagade denna fantastiska maträtt någongång i början av åttiotalet
ca 4-5 dl vetemjöl special. Låt svalna till 37 grader och lös däri upp den smulade jästen. Arbeta degen och dela i 16 bitar som trillas till bollar. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt och grädda i mitten av 225 graders ugn, ca 10-12 min. ca 4-5 dl vetemjöl special
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.