Men annars är ju min franska aprikossylt också gott till – eller varför inte gammalt hederligt svenskt äppelmos på svenska äpplen från trädgården?Ingredienser, 4 pers
Stek kycklingfiléerna i smör, - ca 5 minuter på varje sida, salta och peppra. Sätt ugnen på 225 gr. Förbered pastaplattorna enligt det här receptetKoka upp creme fraiche, grädde, dijonsenap och salt
Testade den här kycklingen till middag ikväll. På tre olika tallrikar lägg vetemjöl blandat med salt & peppar, ägg som vispats upp lite lätt samt ströbröd
Lägg 1/-1 skinkskiva och 1-2 ostskivor (smakrik ost) däri. Lägg över de stekta filéerna i en ugnsfast form och låt kycklingen tillagas klart i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter, kontrollera så att kycklingen är genomstekt. 1/-1 skinkskiva och. 1-2 ostskivor
Rulla sedan ihop till skinkrullar. Vår söndagsmiddag igår bestod av en klassisk fransk maträtt – kyckling cordonbleu, men på ett lite barnvänligare sätt
Nu ska vi snart packa ihop och ge oss ut i de halländska bokskogarna, till Ästad vingård. Sedan toppade vi den med Helens kyckling Cordonbleu från programmet
Melker Andersson har stått för inspirationen till nedan komposition som är en utmärkt bjudrätt. Tricket för en riktigt god cordonbleu är att banka ut köttet tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.