400 g fettuccine. Koka pastan enligt anvisningar. Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tillsätt parmesanost och grädde och låt sjuda under omrörning
1 pound fresh fettuccine pasta. 1. In a large heatproof bowl, combine butter and cheese. In a medium pot of salted boiling water, cook pasta until al dente
Transfer to a high-speed blender and add remaining Alfredo Sauce ingredients. Cook the fettuccine in boiling water for 7-9 minutes, until al dente. Combine vegetables with 1/2 of the Alfredo Sauce (the other half can be saved for later) and toss with cooked fettuccini noodles. Small handful of fettuccine pasta (about 1 inch in diameter)
Gör så här. Förväll sparrisen någon minut i saltat vatten, ta upp ur vattnet och lägg åt sidan. Smält smöret försiktigt i en kastrull (det får inte ta färg)
Pasta Alfredo är en känd rätt som jag faktiskt aldrig har smakat och eftersom vi inte äter traditionell pasta just nu så kallar jag den för Kyckling Alfredo istället för Pasta Alfredo
Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på mitten och ta ut fröna. Lägg på en plåt med den skurna sidan ner och låt den gräddas i cirka en timme, till de är mjuka
Koka tortellinin något kortare tid än vad anvisningen på förpackningen anger. Blanda Philadelphia-osten, mjölken och parmesanosten i en kastrull och värm försiktigt under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.