Gör så här. Förväll sparrisen någon minut i saltat vatten, ta upp ur vattnet och lägg åt sidan. Smält smöret försiktigt i en kastrull (det får inte ta färg)
Pasta Alfredo är en känd rätt som jag faktiskt aldrig har smakat och eftersom vi inte äter traditionell pasta just nu så kallar jag den för Kyckling Alfredo istället för Pasta Alfredo
Det finns tortellini med många smaker, jag valde med ricotta och spenat. tortellini med ricotta och spenat 500 g1 burk krossade tomater (400 g)1 gul lök100 g färska champinjoner1 vitlöksklyfta2 dl vatten1 tsk torkad basilika1 msk socker½ tsk salt½ tsk grovmalen svartpeppar
6 portioner750 g tortellini (vi hade skink- och ostfyllda)5 dl grädde2 paket bacon1 msk mjöl1 stor vitlöksklyfta1 burk skivade champinjoner1 paket cocktailtomater150 g parmesanKoka upp vattnet till pastan. 750 g tortellini (vi hade skink- och ostfyllda)
Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på mitten och ta ut fröna. Lägg på en plåt med den skurna sidan ner och låt den gräddas i cirka en timme, till de är mjuka
Blanda tortellinin och köttfärssåsen i en ugnsform. 2 st förpackningar tortellini färsk, annars ta 500 gram utav den torra. 2 st förpackningar tortellini färsk, annars ta 500 gram utav den torra
Lägg smör och 1,5 dl grädde i en stor kastrull och koka upp på mellanvärme. Sänk värmen och låt såsen sjuda i ca 2 minuter eller tills den har tjocknat något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.