I fredags kom syrran och hennes man och vi gjorde Paolo Robertos pasta al forno. Vi gjorde dubbel sats av béchamelsåsen eftersom vi gillar när det är krämigt
450 g färsk fettuccine. Lägg smör och 1,5 dl grädde i en stor kastrull och koka upp på mellanvärme. Sänk värmen och låt såsen sjuda i ca 2 minuter eller tills den har tjocknat något
De ser inte så mycket ut för omvärlden, dessa små chokladsnittar. De tar inte speciellt lång tid att baka heller, men i motsats till deras utseende är de bland de godaste småkakor jag smakat på länge
400 g fettuccine. Koka pastan enligt anvisningar. Smält smöret på låg värme i en kastrull. Tillsätt parmesanost och grädde och låt sjuda under omrörning
1 pound fresh fettuccine pasta. 1. In a large heatproof bowl, combine butter and cheese. In a medium pot of salted boiling water, cook pasta until al dente
Transfer to a high-speed blender and add remaining Alfredo Sauce ingredients. Cook the fettuccine in boiling water for 7-9 minutes, until al dente. Combine vegetables with 1/2 of the Alfredo Sauce (the other half can be saved for later) and toss with cooked fettuccini noodles. Small handful of fettuccine pasta (about 1 inch in diameter)
Idag bjuder jag er på något vansinnigt gott, blåbärspaj. Den här pajen är både killarnas och min favorit och jag är så glad att jag har lyckats få till ett recept som även passar min mage
Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Gör så här. Förväll sparrisen någon minut i saltat vatten, ta upp ur vattnet och lägg åt sidan. Smält smöret försiktigt i en kastrull (det får inte ta färg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.