Skär kycklingen i bitar och hacka löken. Häll såsen över kycklingen och strö över riven ost. Kyckling i chili- och oreganosås, 4 portioner. 500 g kycklingfilé. Gratinera i mitten av ugnen i ca 25 minuter tills osten smält och kycklingen är klar. Kyckling i chili- och oreganosås, 4 portioner. 500 g kycklingfilé
Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Skär kycklingen i 2–3 cm stora bitar. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter. 2 st kycklingfiléer
Rör sen ihop alla ingredienser till kycklingköttbullarna och ställ kallt i tio minuter. 500 gram kycklingfärs1/2 dl mjölk1/2 dl ströbröd1/2 tsk salt1/2 tsk paprika kryddaEn bit mild ost alt. kycklingfond1 msk kinesisk soyasalt & pepparev. Ställ ugnen på 100 grader och börja sedan forma kycklingbullar av smeten, först platta till med tummen och fyll med en osttärning. 500 gram kycklingfärs
Dela kycklingfiléen och stek dem i smör i en stekpanna. Krydda med nymalen svart -och vitpeppar Lägg över kycklingen på en tallrik när de är genomstekta
Pasta Alfredo är en känd rätt som jag faktiskt aldrig har smakat och eftersom vi inte äter traditionell pasta just nu så kallar jag den för KycklingAlfredo istället för Pasta Alfredo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.