Det är en krämigmörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i litecream cheese och kaffe i. Då den svalnat lite ställ den i kylskåpet tills den blivit riktigt kall,gärna några timmar så den riktigt har stannat
Smältsmöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det medäggsmeten. Hacka den mörkachokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten)
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmedlitemörkarmustigaresmaksom jag sedan fyllde med en vit chokladkrämsom jag smaksattemedlime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Resten av söndagen gick till litematinköp, menyplanering och slappande i soffan. Så har snart ännu en måndagkommit och gått, vart helgen tog vägen har vi ingen aning om - den försvann snabbt
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Hacka mandlarna och den mörkachokladen till småbitarmed en kniv
Fika måsteman och igår svängde jag kvickt och lätt ihop en hallon och chokladpajsom blev väldigt uppskattad av killarna, det sa bara slurp sen var det bara några smulor kvar
Avnjut i vårsolen eller vintersolen, här har vädret inte riktigt bestämt sig…Vill du lyxa till det så servera med en klicka vispad grädde och lite hallon & blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.