Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Den var jättegod men oxå söt. Bre den över kladdkakan och ställ den ett par timmar i kylen. Så stolt över min 12 åriga dotter som gjorde en kladdkaka till oss med en massa polly i och en glasyr över
Jag gjorde ostfrallor nyss… Inspirerad från ‘Allt om LCHF’, och blev jättenöjd med resultatet. Jag ändrade om lite i receptet… 10-12 frallor 4 stora ägg 100 g philadelphiaost1,5 msk sesamfrön 1,5 msk fiberhusk 1,5 tsk bakpulver 3 msk chiafrön 2 msk hackad valnötter (kan uteslutas) cayennepeppar, salt 2 tsk oregano 4 dl riven ost
Jag hittade en kladdkaka med lemon curd och vit choklad och insåg att jag hade allt hemma om jag halverade receptet så jag tog en mindre form och gjorde enligt receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.