Hacka chokladen grovt och smält den över vattenbad. Vispa grädden, hårt men inte jättehårt. Vänd ner den smälta chokladen i äggvitorna och fortsätt sedan med grädden, lite i taget
Hursomhelst så snubblade jag över ett recept på ett par super enkla, snabba och dessutom hälsosamma kokos-bars hos den grymt inspirerande bloggen Fixa Själv och vart bara tvungen att testa
Den är både liberal Paleo och dito LCHF. Smällt chokladen över ett vattenbad och låt svalna lite. Öppna burken och ta ut den fasta kokosmassan och häll bort vätskan
Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen. Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk
Jag följer en gammal klasskamrat på instagram som har så mycket bra recept och fina bilder på både mat och godsaker a’la Lchf och det var just här jag fick inspirationen att ikväll testa denna
Jag köpte den frysta avokadon som säljs i tärningar. Jag vill veta vad det är jag stoppar i mig och ser gärna att det är lite åt det hälsosammare hållet
Hacka chokladen och lägg i en glasskål. Vispa vitan till hårt skum och blanda ner den. Vispa grädden till mjukt skum och blanda ner tillsammans med mandellikören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.