Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Ursprunget är Lätt & rökt (en sorts bacon, från Lithells) men det har slutat tillverkas. Ursprunget är Lätt & rökt (en sorts bacon, från Lithells) men det har slutat tillverkas Ca 200 g champinjoner (1 liten burk) 1 liten purjolök 2 pressade vitlöksklyftor 1 tsk salt ½ tsk vitpeppar 2 ½ msk soya 3 msk tomatpuré 2 dl crème fraiche 2 dl riven ost att strö ovanpåBlanda snabbt ihop pajdegen, gärna i matberedare
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet. Det finns tydligen hundratals olika versioner av denna fermenterade anrättning
Jag lyckades inte hitta så mycket information om juju mer än att den växer på stora buskar och härstammar från Kina, där den används flitigt i matlagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.