ChocolateChipCookiesmedvitochmörkchoklad. helt klart världens bästa ChocolateChipCookies. Och nyss har jag bakat kladdkaka med, bakar nästan varje dag senaste tiden
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Lite sega, ljusa och ganska stora [de flyter så lägg dem inte för tätt på plåten] med goda bitar av chokladoch godis i så detta recept kör jag på i fortsättningen men kanske även provar en variant med jordnötter ochmörkchoklad eller något annat gottigt
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis ochmed kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Mörkchokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
Strö över resten av chokladknapparna. Pudra litet florsocker över kakan och servera med vaniljglass. Jag har aldrig tidigare bakat med varken kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk, men resultat blev otroligt gott
Använd två teskadar och klicka ut den fasta smeten på en plåt med bakplåtspapper. Gissa om inte vi skulle ha åkt med den båten på onsdag, men pga branden är resan inställd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.